Systemen

Onze producten vinden hun weg in tal van verschillende toepassingen en systemen. Wij werken samen met diverse partners die vertrouwen op onze bewezen productkennis en kwaliteit.

Groene daken

Op basis van blauwe Styrofoam isolatie ontwikkelde Nophadrain systemen voor groene daken, terrasdaken en parkeerdak. Deze systemen zijn zeer flexibel waardoor in hoge mate tegemoet kan worden gekomen aan de wensen en eisen van opdrachtgevers. Door zijn expertise vormt Nophadrain een verbindend element tussen betrokken partijen binnen een project, zoals architecten, constructeurs, dakdekkers, hoveniers en landschapsarchitecten.

meer over Nophadrain >>

Parkeerdaken

Op basis van blauwe Styrofoam isolatie ontwikkelde Zoontjens Beton een speciaal systeem voor parkeerdaken. Dit zogenoemde Pardak systeem vangt bewegingen op in de onderconstructie, spreidt krachten bij het berijden, reduceert contactgeluiden en zorgt voor een optimale waterafvoer. Het systeem is modulair zodat het leggen perfect aansluit op de totale bouwstroom. Daarnaast is het demontabel zodat werkzaamheden aan het dakoppervlak eenvoudig en zonder beschadiging kunnen worden uitgevoerd.

meer over Zoontjens Beton >>

Buitengevelisolatie

Op basis van blauwe Styrofoam isolatie ontwikkelde Weber Beamix een tweetal buitengevel isolatiesystemen. Deze systemen bestaan uit een lijmlaag, XPS isolatieplaten en een bekleding van mortel en wapeningsweefsel. De uiteindelijke afwerking kan bestaan uit alle gangbare soorten sierpleister in honderden verschillende kleuren of een harde afwerking zoals tegels, steenstrips en manufactured stone. Zelfs een vandalisme bestendige, anti-graffiti laag en verzekerde garantie behoren tot de mogelijkheden.

meer over Weber Beamix >>

Munsterstraat 12     7418 EV Deventer     T +31 (0)570 - 634 474     F +31 (0)570 - 633 135