Roompot resort Cochem (D)

Roompot resort Cochem (D)

Roompot resort Cochem (D) Project foto's

Roompot vakanties opende in 2007 haar eerste vakantieresort in Duitsland. In het Moezelgebied van Duitsland, op de 350 meter hoge Ellerberg, werd ”Golf- und Ferienresort Cochem” Ediger-Eller gebouwd. Dankzij de toegepaste architectuur en het materiaalgebruik sluit dit resort perfect aan bij de typische bouwstijl in de omgeving.

Het vakantieoord bestaat uit maar liefst 378 luxe vakantiebungalows, een 27 holes golfbaan en centrumgebouw met snackbar, supermarkt en restaurants. Verder realiseerde men een overdekt zwembad en een indoor speeltuin.

Bij de bouw van de vakantiebungalows is gebruik gemaakt van de STYROCK kantplank. Deze lichtgewicht isolerende kantplank vormt bij dit project een gedeeltelijk zichtbare afsluiting tot de fundering. STYROCK is niet alleen kostenbesparend door de snelle en eenvoudige installatie, maar ook vanwege zijn uitstekende thermische eigenschappen en vochtongevoeligheid op de lange termijn. STYROCK realiseert een duurzame beperking van het warmteverlies in dit deel van de constructie.

Project :  Roompot vakantiepark Cochem (D)
Opdrachtgever :  Euroinvestors Stadtlohn (D)
Architect :  Lanceé Architecten Heerlen
Hoofdaannemer :  Haafkes-Plegt Vos Recrabouw Goor
     
Realisatie :  2007
Toepassing :  kantplank
Product :  Styrock Cementgrijs

 

terug naar overzicht

Munsterstraat 12     7418 EV Deventer     T +31 (0)570 - 634 474     F +31 (0)570 - 633 135