Garagebedrijf Gieten

Garagebedrijf Gieten

Garagebedrijf Gieten Project foto's

Met  de bouw van een nieuwe garage, tankstation met shop en wasstraat is officieel het startsein gegeven voor de uitbreiding van bedrijventerrein Bloemakkers in Gieten. Automobielbedrijf Vlieghuis, nu nog gevestigd aan de Stationsstraat in het centrum van Gieten, zal op dit nieuwe deel van Bloemakkers haar dienstverlening verder uitbreiden.

Het bedrijventerrein ligt nagenoeg aan de rotonde N34 en N33, waardoor het uitstekend bereikbaar is. En met de toekomstige verdubbeling van de N33 wordt de ontsluiting nog gunstiger. Het terrein ligt dan ook op het knooppunt tussen de plaatsen Groningen en Emmen, Assen en Veendam.

Bij de bouw van het nieuwe onderkomen is gekozen voor STYROCK BORSTWERING ANTRACIET. Dit speciale borstweringselement bestaat uit blauwe XPS-isolatie die aan twee zijden is voorzien van een cementgebonden sandwichplaat in de kleur antraciet. STYROCK BORSTWERING ANTRACIET vormt aan zowel de binnen- als buitenzijde van het pand een zichtbare afsluiting tot de fundering.

Dit isolerende borstweringselement vormt niet alleen een esthetisch zeer fraaie oplossing maar bespaart ook kosten door de snelle en eenvoudige installatie. Door de uitstekende thermische eigenschappen en vochtongevoeligheid realiseert STYROCK BORSTWERING ANTRACIET een duurzame beperking van het energieverlies in dit deel van de constructie.

Project :  Garagebedrijf met tankstation Gieten
Opdrachtgever :  Automobielbedrijf Vlieghuis B.V. Eext
Architect :  Vobru Assen
Hoofdaannemer    Bouwbedrijf Lanjouw Eext
     
Realisatie :  2011
Toepassing :  borstwering
Product :  Styrock Borstwering Antraciet

 

terug naar overzicht

Munsterstraat 12     7418 EV Deventer     T +31 (0)570 - 634 474     F +31 (0)570 - 633 135