Over ons

Blauwplaat

Dagelijks communiceren wij naar meerdere niveaus in de bedrijfskolom van de bouwsector. In het beginstadium van een project worden opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, gemeenten en woningbouwverenigingen actief benaderd en geïnformeerd over de specifieke mogelijkheden van onze isolatie- en bouwproducten.
Daarnaast onderhouden wij contacten met voorschrijvende instanties zoals architecten- en ingenieursbureaus om de technische zijde van onze oplossingen toe te lichten.

Wij distribueren onze materialen grotendeels via dakdealers, dakdekkers, bouwmaterialen-, hout-, en tegelhandelaren. Langs deze weg bedienen wij aannemers, bouwbedrijven en installatiebedrijven. Onze producten worden toegepast in de woningbouw en utiliteitsbouw, bij zowel nieuwbouw als renovatie.
Daarnaast leveren wij speciale producten voor industriële toepassingen. Deze maatwerkoplossingen voldoen aan de technische eigenschappen die voor specifieke applicaties vereist zijn. Zo zijn onze producten terug te vinden in de paneelindustrie, systeembouw en voedingsindustrie.

Missie

Slim omgaan met energie in de dagelijkse leefomgeving is waar wij voor gaan.
Energieverlies moet wat ons betreft energie-opbrengst worden. Dat realiseren we in eerste instantie met het zo goed als mogelijk beperken van het huidige energieverlies. Dit doen we door de levering van isolatie- en bouwmaterialen die optimale isolatiewaarde waarmaken op basis van onze kennis en ervaring. Zo behouden we het maximale aan energie binnen het leven van mensen.

Visie

Wij zien het creëren van meerwaarde niet alleen vanuit economisch perspectief maar vooral vanuit milieutechnisch perspectief. Het omgaan met energie is daarin een bepalende factor. Energiezuinig leven is het startpunt voor het creëren van mogelijkheden voor energiehergebruik en het realiseren van een minimale belasting voor de omgeving. Wij zien het leven als bron van alle energie en van daaruit denken wij dat het mogelijk moet zijn dat ieder leven zijn eigen energie op moet kunnen brengen. De omgeving moet hier alleen op ingericht zijn en daar is kennis en kunde voor nodig.

Munsterstraat 12     7418 EV Deventer     T +31 (0)570 - 634 474     F +31 (0)570 - 633 135