Naamswijziging

01-01-2020

Graag informeren wij u hierbij over de naamswijziging van Blauwplaat B.V.

Vanaf 1 januari 2020 dragen wij een nieuwe naam:

Ravago Building Solutions Netherlands B.V.

Waarom deze nieuwe naam?

Als één van de historische peilers van de Ravago Groep, is Ravago Building Solutions uitgegroeid van een lokale Belgische activiteit tot een pan-Europese business unit, actief in de ontwikkeling en distributie van gespecializeerde producten en oplossingen voor de bouw in Europa en Turkije.

Ravago Building Solutions produceert isolatie (XPS, steenwol, ceramische wol, glaswol), waterdichting (bitumenmembranen, liquide waterdichting), metaalprofielen voor afbouw en folie en verpakkingsmaterialen. Via onze lokale salesorganisaties worden onze producten verkocht in meer dan 75 landen en hebben we toegang tot het lokale netwerk van dealers die duizenden klanten bedienen.

Als onderdeel van Ravago Building Solutions werd het tijd om ook onze organisatie in Nederland een nieuwe naam te geven. Zo creëren we uniformiteit in onze business benaming en geven we duidelijk weer wie we zijn en waarvoor we staan.

RAVAGO GROEP

RBS maakt deel uit van de Ravago Groep, wereldspeler op vlak van distributie en recyclage van plastics en chemicals. Voor meer informatie over de activiteiten van de groep, surf naar www.ravago.com

 Bron: Ravago Building Solutions Netherlands

terug naar overzicht

Munsterstraat 12     7418 EV Deventer     T +31 (0)570 - 634 474     F +31 (0)570 - 633 135